Zajednica športskih udruga grada Valpova bila je domaćin sjednice Izvršnog odbora Športske zajednice Osječko – baranjske županije

13. 11. 2019.

U utorak 12. studenoga 2019. godine Zajednica športskih udruga grada Valpova bila je domaćin sjednice Izvršnog odbora Športske zajednice Osječko – baranjske županije. Na sjednici su doneseni ključni planski dokumenti za financiranje sporta u 2020-oj godini te važne odluke za kraj tekuće godine. Glavni tajnik Športske zajednice OBŽ, Dubravko Ižaković istaknuo je vrlo dobru suradnju sa Zajednicom športskih udruga Grada Valpova, a predsjednica Zvjezdana Tuma – Pavlov pohvalno se izjasnila o trenutno postojećoj sportskoj infrastrukturi i daljnjoj strategiji razvoja sporta na području djelovanja Zajednice.

Predsjednik Zajednice Alenko Bajer zahvalio je na podršci i potpori u radu te u kratkim crtama predstavio sportsku zajednicu i osnovne smjernice strategije daljeg razvoja sporta.
Nakon sastanka sudionici su obišli i upoznali se s tijekom radova na energetskoj obnovi zgrade i prostorija Nogometnog kluba Valpovka.