ŠRU “Valpovka” Valpovo

13. 5. 2024.

05.05.2024. održani su Kupovi ŠRS OBŽ za kategoriju SENIORI na vodi St. Drava D. Miholjac, a za kategorije SENIORKi i JUNIORA na vodi St.Drava P.Podgajci. Sve tri ekipe ŠRU ” VALPOVKA” plasirale su se na IV ZONU, a osvijeno je 5 medalja i pehar.

Zlatnu medalju osvojio je Ivan Perković za 1. mjesto, a Deni Kovačević i Matej Galinović srebrne za 2. mjesto u sektrima kod JUNIORA. Ekipa je osvojila ukupno 2. mjesto, a vođa je bio Zlatko Ivošević.
Sanja Stić osvojila je srebrnu medalju za 2. mjesto kod SENIORKI, dok je Maja Vuksanić osvojila brončanu medalju za 3. mjesto. Katarina Pačarić bila je 4. u sektoru, a vođa ekipe je bio Zlatko Pačarić.

12.05. 2024. na vodi St. Drava D. Miholhjac održana su 1. kola lige ŠRS OBŽ za mješovitu kategoriju KADETKINJA i KADETA, te pojedinačnu kategoriju JUNIORA. KADETKINJA Petra Stanković osvojila je srebrnu medalju za 2, mjesto u sektoru, Marko Balković je bio 4., a Ivan Perković 6. u svojim sektorima. u konkurenciji 11 ekipa osvojen je i pehar za ukupno 3. mjesto. Zlatnu medalju osvojio je Matej Todorović, a srebrnu Deni Kovačević u kategoriji JUNIORA. Vođa ekipa bio je Zlatko Ivošević.