ŠRU “VALPOVKA” Valpovo

10. 10. 2023.

Iza naših ekipa je još jedan uspješan vikend.

07.10. 2023. na vodi Adica Ladimirevci održano je zadnje kolo Liga ŠRS OBŽ za kadetske i juniorske kategorije.Ekipa kadeta je osvojila pehar za odlično 3. mjesto. Teo Ivanović osvojio je zlatnu medalju za 1. mjesto u sektoru, a bio je i ubjedljivo najbolji pojedinačno, Ivan Perković osvojio je srebrnu medalju za 2. mjesto, a kadetkinja Saša Begović bila je 6. u svojem sektoru. U ukupnom plasmanu lige, ekipa je zauzela 6. mjesto, a Teo Ivanović je pojedinačno odličan 8., Ivan Perković 14., a kadetkinje Mia Perković (iz 2 nastupa) je 22., a Saša Begović (sa samo 1 nastupom) 23. od 25. natjecatelja. U juniorskoj konkurenciji ekipa je osvojila pehar za 1. mjesto, a Niko Zelić je također bio pojedinačno najbolji, te osvojio tri medalje: zlatnu za 1. mjesto u sektoru, srebrnu za ekipno 2. mjesto cijele lige, te brončanu za pojedinačno

3. mjesto lige. Kadet Marko Balković također je dobio zlatnu medalju kao 1. u sektoru (3. pojedinačno), a ukupno je osvojio 4. mjesto lige. Deni Kovačević je za 2. mjesto u sektoru dobio srebrnu medalju, a ukupno je 5. mjesto lige. Obojica su također, kao i kadetkinja Saša Begović dobili srebrne medalje za 2. mjesto ekipno cijele lige, a ekipa pehar.

08.10.2023. na vodi Stara Drava “Repnjak” održano je zadnje 5.kolo Masters Lige ŠRS OBŽ, na kojem je naša ekipa zauzela 4. mjesto sa istim brojem bodova, kao i 3. plasirani. Dragan Strišković osvojio je brončanu medalju za 3. mjesto u sektoru, Branko Gazdić bio je 5., Zlatko Pačarić 4., a junior Niko Zelić 6. u svojim sektorima.

Zbog iznimno loših uvjeta na stazi, odvijao se pravi triler, pa nažalost Branko Gazdić nije uspio zadržati vodeće mjesto, te je završio kao 4. pojedinac Masters Lige, sa istim brojem bodova kao i 3. plasirani. Dragan Strišković je osvojio također odlično 7. mjesto, Zlatko Pačarić 21., a junior Niko Zelić 25. mjesto, u ovoj najjačoj konkurenciji od ukupno 41 natjecatelja. Ekipa ŠRU “Valpovka” na kraju je zauzela 5. mjesto, te tako pokazala svoju kvalitetu među najboljima. Vođa svih ekipa u oba dana bio je Zlatko Ivošević.

Čestitamo!