PROGLAŠENJE REZULTATA I DODJELA NATJECATELJSKIH TROFEJA ZA 2021. GODINU

28. 3. 2022.

Hrvatski športsko ribolovni savez je organizirao svečanu dodjelu natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima za 2021. godinu. Proglašenje rezultata i dodjela športskih trofeja HŠRS održalo se u SUBOTU 26.03.2022. godine, u hotelu „Panorama“, Matije Gupca 102, 40323 Prelog Trofeji HŠRS dodijeljeni su ekipama i pojedincima koji su u PRVENSTVU HŠRS 2021. godine osvojili prva tri mjesta ekipno, odnosno pojedinačno. Na dodjeli su bile ekipe iz svih dobnih skupina (katedi, kadetkinje, juniori, juniorke, seniori, seniorke, veterani…) i svih kategorija natjecanja koji naš krovni Savez ima u svojoj organizaciji (lov ribe udicom na plovak, lov grabežljivca, lov pastrve…) tako da je na svečanosti proglašenja bilo jako puno uzvanika, ekipa i pojedinaca.

Udruga Športskih Ribolovaca „KARAS” iz Šaga u 2021. godini natjecala se u 3.Ligi istok u kategoriji seniora. Nakon vrlo napornog i do kraja neizvjesnog natjecanja na dva završna kola koja su se održala na rijeci Bosut u Rokovcima osvajamo drugo mjesto i na kraju izbijamo na drugo mjesto 3.lige. Prvak lige je ekipa „KARAS” iz Rokovaca-Andrijaševaca, drugoplasirana ekipa je „KARAS” iz Šaga a trećeplasirana ekipa je „GAKOVAC” iz novog Bezdana.

Ovim rezultatom natjecatelji UŠR „KARAS” Šag, potvrdili su svoju kvalitetu, a mogu slobodno reći, i kontinuitet u ovom našem sportu. Naravno da se ovakvi rezultati ne bi mogli postići bez pomoći ostalih sudionika natjecanja kao što su treneri, kapetani… Na kraju zahvaljujem svima koji su pomogli ekipi „KARAS” Šag da ostvari ovaj rezultat: Gradu Valpovo, Zajednici športskih udruga grada Valpovo, Zajednici športsko ribolovnih udruga Valpovo i svima ostalima.