9.Brod Open

20. 5. 2019.

U subotu, 18. svibnja 2019. godine su članovi Savate kluba Valpovo nastupali na Međunarodnom kick boxing turniru “9. BROD OPEN” u Slavonskom Brodu.

Kao stariji kadeti u disciplini Kick Light nastupili su: Edi Šarlija do 47 kg, Luka Mitrović do 55 kg i Borna Pepić do 69 kg, a u juniorskoj konkurenciji nastupila je Lora Šimić do 65 kg.

Edi je u svojoj kategoriji osvojio 1. mjesto te je na kraju natjecanja nastupio u revijalnoj borbi koja je proglašena neriješeno.

Luki je ovo bio prvi nastup te je osvojio 2.mjesto. Luka se odlično predstavio u borbi s obzirom da se pripremao samo dva tjedna za turnir te je pokazao da u budućim natjecanjima, uz redovito treniranje, možemo očekivati vrhunske rezultate.

Borna je u svojoj kategoriji osvojio 1. mjesto te je nastupio i u apsolutnoj kategoriji iznad 69 kg kao stariji kadet i osvojio 2. mjesto.

Lora se pokazala odličnom u borbama te je u finalnoj borbi pobijedila prekidom u 2. rundi zbog prevelike bodovne razlike.

U Savate klubu Valpovo ističu kako su ponosni na članove koji su na ovom turniru predstavili sebe i klub u najboljem svjetlu.